David López iniciarà la pretemporada el 15 de juliol amb el filial perico


Temes relacionats

Aguilar: 'Kiko Casilla serà porter de l'Espanyol si marxen Kameni o Cristian Álvarez' (15/jun/11)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El futbolista santcugatenc David López i els seus companys de l'Espanyol B iniciaran la pretemporada el 15 de juliol. El santcugatenc es posarà a les ordres de Raúl Longhi tot i que està previst que marxi cedit a un equip de Segona Divisió, tal com va comentar fa uns dies el seu representant, el santcugatenc Carlos Aguilar, en una entrevista a Cugat radio.

López i els seus companys de l'Espanyol B estan convocats pel 15 de juliola les instal·lacions de la Ciutat Esportiva blanc-i-blava. En aquesta pretemporada el filial perico ja té tancats alguns amistosos. El primer serà el 23 de juny a casa contra el filial del Manchester City. El dia 25 de marxaran a una concentració a Ribes de Freser on s'enfrontaran a la selecció andorrana sub-21. Ja en el mes d'agost el filial perico es veurà les cares contra Júpiter, Masnou, Martinenc, Camprodon, Tona, Figueres o Llagostera.

La idea és que David López marxi cedit a un equip de superior categoria, concretament de Segona Divisió, per agafar més experiència de cara a la seva participació en el primer equip on ja ha debutat a la Primera Divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.