Tornen les pintades a la façana de la Penya Pericos


  • Comparteix:

La pintada a la façana de la penya 'Odio RCDE a 2ª'

La pintada a la façana de la penya 'Odio RCDE a 2ª'

El president de la Penya Pericos Sant Cugat, Toni Giménez, ha qualificat de lamentable la nova pintada apareguda a la façana de la penya, en què es pot llegir 'Odio RCDE a 2a'. Giménez assegura que és la quarta vegada que pateixen actes vandàlics d'aquest tipus i creu que són fruit de la intolerància envers l'Espanyol.

No és la primera vegada que la seu de la Penya Pericos es desperta amb pintades i enganxines a la seva façana. Totes elles tenen en comú un missatge contrari a l'Espanyol, aquest cop feia referència a l'odi contra els blanc-i-blaus i els desitjava baixar a Segona Divisió. Segons el president de la penya, Toni Giménez, estan fetes per 'quatre brètols impresentables'.

Toni Giménez

Sempre hi ha una colla d'impresentables, els mateixos de sempre. Sembla que no està molt mal vist per motla gent i aquí està el resultat.


Toni Giménez creu que actes d'odi com aquest sobrepassen les barreres de la rivalitat esportiva i assegura que són fruit de la intolerància. El president de la penya ha explicat també a Cugat.cat que no esborraran la pintada ni tampoc en faran cap denúncia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.