Jornada negativa a la Gasteiz Cup


  • Comparteix:

Imatged d'arxiu

Imatged d'arxiu

Els dos conjunts del Sant Cugat Esport que estan disputan la Gasteiz Cup han perdut en la segona jornada del torneig. L'equip sènior ha caigut per la mínima contra el Zaramaga (2-1) mentre que les cadets-juvenils també han estat superades contra el Millwoods Selects canadenc (3-0). Tots dos equips depenen d'ells mateixos per classificar-se per la segona fase.

Jornada negativa per als representants santcugatencs a la Gasteiz Cup. El conjunt sènior ho ha tingut tot en contra des del minut 2, quan ha encaixat el primer gol en una jugada aillada. Tot i empatar el marcador, un altre gol fortuït les ha condemnat. Les cadets-juvenils, per la seva banda, han perdut davant el Millwoods Selects del Canadà. Un equip molt ben treballat que ha aprofitat la superioritat numèrica per una lesió vermell-i-negra per sentenciar el partit.

El coordinador de la secció femenina del SantCu i tècnic del sènior, Tono Cadevall, creu que aquest toc d'atenció pot ser bo.

Tono Cadevall

Ens queden tres dies de competició i ja va bé tenir un ensurt.




Tots dos equips mentenen les opcions de continuar endavant en la competició. Les jugadores sènior s'enfronten ara a l'equip local del Gasteiz Cup mentre les cadets-juvenils juguen contra el Riudeperes, en què només els val el triomf per classificar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.