Els santcugatencs de Tercera ja coneixen els seus calendaris


  • Comparteix:

Imatge de Hans Schonhofer

Imatge de Hans Schonhofer

Els tres santcugatencs que militen al grup 5 de Tercera, el segon entrenador de l'Espanyol B Hans Schonhofer, el jugador del Masnou Txema Buenache i el jugador del Rubí Toni Rodríguez ja coneixen els seus calendaris per la temporada 2011-2012. El filial perico debutarà al camp del Castelldefels, i el Masnou i el Rubí, que comencen aquest dilluns els seus entrenaments, debutaran com a locals contra l'Olot i el Gavà respectivament. La competició de Tercera s'inicia el darrer cap de setmana d'agost.

Enguany la Tercera Divisió viurà sis jornades amb enfrontaments entre santcugatencs. L'Espanyol B, amb el santcugatenc Hans Schonhofer com a segon entrenador de Raul Longhi, es veurà les cares contra el Masnou de Txema Buenache les jornades sis i 25, jugant-se l'anada a Sant Adrià. El filial perico també jugarà a la primera volta a casa contra el Rubí de Toni Rodríguez i ho farà les jornades 17 i 36.

Rubí i Masnou es veuran les cares en les jornades nou i 28 amb l'anada al camp rubinenc. Com a curiositat, Toni Rodríguez, que la passada temporada va militar a Segona B amb el Santboià es veurà les cares amb els seus excompanys en la darrera jornada de la primera volta i de campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.