Pendents del seu futur


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Quan queda un mes per al tancament del mercat de fitxatges, alguns jugadors encara no han aclarit el seu futur. És el cas dels santcugatencs David López, Gabri i Jaume Sobregrau, que estan valorant les diverses ofertes que tenen sobre la taula.

El jugador de l'Espanyol B David López té tres ofertes d'equips de Segona Divisió per marxar cedit una temporada. Aquesta és la voluntat del club i també del jugador, ja que li permetria agafar experiència en una categoria superior i foguejar-se per poder tornar al conjunt blanc-i-blau i intentar fer el salt al primer equip. En aquest sentit és manifestava el seu representant, el santcugatenc Carlos Aguilar, fa una setmana.

Carlos Aguilar

El jugador vol jugar cedit a un equip de Segona Divisió.



Gabri i Jaume Sobregrau, per la seva banda, continuen vinculats al San Roque de Lepe, però no descarten abandonar l'entitat abans que finalitzi el mercat de fitxatges. Gabri té propostes d'equips de Segona i Segona B i manté obertes les negociacions tot i que no s'ha decantat per una opció concreta. Cal afegir però, que cap dels tres jugadors descarta continuar en els seus repsectius equips i que tot apunta a que qualsevol cosa pot passar fins última hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.