Vinyals: 'Estem en el bon camí'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El tècnic resident a Mira-sol Jordi Vinyals ha iniciat la seva segona etapa al capdavant del CE l'Hospitalet amb l'objectiu de millorar el paper realitzat per l'equip la temporada passada al grup 3 de Segona B i lluitar per assolir posicions de play-off d'ascens. El conjunt barceloní ha iniciat la pretemporada amb la mirada posada en el primer partit oficial davant el Cornellà corresponent a l'eliminatòria de Copa Catalunya que es disputarà el primer cap de setmana d'agost.

Vinyals ha tornat a l'equip amb el qual va ascendir fa dues temporades a Segona B. Després de l'aventura fallida al Castelló, la directiva del conjunt barceloní ha tornat a confiar en el tècnic resident a Mira-sol per dirigir l'equip. Algunes baixes importants i sis incorporacions fan que la base de l'equip es mantingui i que molts jugadors coneguin les formes de joc i treball de Vinyals. De fet, el tècnic reconeix que l'equip està treballant bé tot i torbar-se encara en una fase inicial de la preparació. Són declaracions a Ona Fm.

Jordi Vinyals

La gent està acumulant molt treball, però estem en el bon camí i serem competititus.



El primer partit oficial de la temporada serà el primer cap de setmana d'agost al camp del Cornellà de Tercera Divisió. És el partit de la primera eliminatòria de Copa Catalunya. Segons Vinyals, l'equip serà plenament competitiu però no es marquen com a objectiu guanyar el torneig sinó preparar l'inici de lliga.

Jordi Vinyals

L'afrotnem amb la idea de lluitar i preparar l'inici de temporada sense l'obsessió d'arribar a la final.




Precisament, començaran la competició regular rebent el Mallorca B el tercer diumenge d'agost.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.