Victòria d'última hora


  • Comparteix:

Imatge del partit

Imatge del partit

El Sant Cugat Esport ha guanyat el Llefià (2-0) en el primer dels dos partits que afronta aquest cap de setmana. El tècnic, José Luis Duque, s'ha hagut d'adaptar a les circumstàncies i ha ubicat alguns jugadors fora de les seves posicions habituals. Marc s'ha estrenat amb la samarreta vermell-i-negra en marcar el primer gol del partit. El central Uri ha arrodonit la victòria poc després.

Continua el procés de preparació per al Sant Cugat Esport. El primer partit del cap de setmana ha finalitzat amb victòria per 2 gols a 0 sobre el Llefià. Malgrat els canvis de posició d'alguns jugadors, l'equip ha respost amb bon joc. Una de les incorporacions d'enguany, Marc, ha fet el primer gol del partit, i el primer com a jugador santcugatenc, amb un xut creuat al minut 75. La sentència ha arribat sis minuts més tard quan Uri ha rematat amb el cap al fons de la xarxa del porter rival. El tècnic de l'equip, José Luis Duque, reconeix que cal dosificar els jugadors, però és mostra content de l'evolució de l'equip.

José Luis Duque

Al tenir dos partits hem de gestionar els minuts de cada jugador. Però estic content perquè l'equip continua creixent.




El SantCu tornarà a jugar aquest diumenge a les sis de la tarda contra el Sabadell B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.