Punt i final a una pretemporada plena de bones sensacions


  • Comparteix:

El SCE i el Sabadell B

El SCE i el Sabadell B

El Sant Cugat Esport empata (2-2) davant el Sabadell B en l'últim partit de pretemporada, que ha tingut lloc aquest diumenge a la ZEM Jaume Tubau. Els de José Luis Duque, que han fet clares mostes del bon estat de forma del que disposen, tanquen la pretemporada donant confiança de cara l'inici de la competició, que serà diumenge vinent al camp del Juventut 25 de Setembre.

Els santcugatencs tenien doble enfrontament aquest cap de setmana. Dissabte davant el Llefià, matx que ha finalitzat amb victòria (2-0) i aquest diumenge davant el Sabadell B, matx en el qual els vallesans han aprofitat l'últim minut per impedir la victòria santcugatenca.
Tot i això, els vermells-i-negres han fet un bon partit i s'han mostrat preparats en tot moment per començar la competició. Des del principi han estat els de Duque els que han estrenat el marcador i han portat la iniciativa en el joc, però després de dues errades locals, el filial sabadellenc ha aconseguit l'empat.

Amb aquest matx el SantCu posa el punt i final a una pretemporada en la qual, tal com diu el seu tècnic, José Luis Duque, els seus jugadors han anat de menys a més.

José Luis Duque

Hem anat de menys a més. Tot i començar guanyant, després vam tenir la baixada normal. A partir de la tercera setmana hem anat a més.






El SantCu inicia la lliga a casa el Juventut 25 de Setembre, diumenge vinent a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.