Julià Garcia li guanya la partida al Junior


  • Comparteix:

El Junior perd 1-2 davant el Sants

El Junior perd 1-2 davant el Sants

El Junior FC perd (1-2) davant el Sants del santcugatenc Julià Garcia. Els de Francesc Puig no han sabut fer-se amb el domini del joc davant un Sants que en tot moment ha estat superior. D'aquesta manera els dos conjunts finalitzen la pretemporada i ja es preparen per l'inici de la competició oficial a Primera Catalana. Si el Junior debutarà davant el Figueres, el Sants ho farà davant el Santfeliuenc.

El partit entre el Junior i el Sants no ha tingut gaire complicacions pel conjunt dirigit pel santcugantenc Julià Garcia. Tot i el doble enfrontament que han tingut aquest cap de setmana, dissabte davant el Vilassar i aquest diumenge davant el Junior, el Sants, amb una plantilla de 22 jugadors, ha pogut administrar-se les forces correctament.

Des del principi del matx ha estat el Sants el que ha dominat el partit i s'ha fet amb el mig del camp, fet que li ha permès gaudir de diverses ocasions de gols i arribar al descans amb un avantatge de 0 gols a 2.

A la represa el partit ha seguit amb la mateixa dinàmica, i tot i que els de Julià Garcia han tingut més ocasions de gol per augmentar la distància, ha estat el Junior el que ha aprofitat una errada dels barcelonins per fer l'1 a 2 definitiu.

Amb aquest enfrontament tots dos conjunts finalitzen la pretemporada. El tècnic del Sants, Julià Garcia, analitza com arriben els seus nois a l'inici de la competició.

Julià Garcia

L'equip està a punt. És un equip molt jove amb pinzellades de jugadors més experts. Estem a punt i hem fet una bona pretemporada.




El proper cap de setmana els dos conjunts comencen la competició oficial. El Junior FC ho farà davant el Figueres i el Sants davant el Santfeliuenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.