El Junior debuta amb derrota a la Primera Catalana

El Junior FC perd (1-2) en el seu debut a Primera Catalana contra la UE Figueres en un matx on els de l'Alt Empordà han demostrat perquè són un dels aspirants a l'ascens. Els santcugatencs han vist com els figuerencs aconseguien el gol de la victòria en el minut 82 tot i jugar amb un home menys.

La igualtat ha estat la nota predominant en els primers minuts de partit, amb tots dos equips intentant fer-se amb el control del joc. Han estat els visitants els que amb el pas dels minuts s'han fet amb el domini del joc i en el minut 24, Pol Compte ha avançat la UE Figueres culminant una pilota a l'espai i guanyant l'esquena als centrals blau-i-negres. Amb el gol, els santcugatencs han despertat i han buscat amb més força l'empat amb dues ocasions de Moha.

En el segon temps, el Junior ha buscat l'empat penjant pilotes que els centrals figuerencs han tret sense problemes. L'entrenador del Junior, Francesc Puig, ha buscat noves formes d'arribar a porteria i ha tret des de la banqueta a Coke i Dani Espada que han donat més arribada al conjunt santcugatenc. En una internada per la banda esquerra, Coke ha estat derribat dins l'àrea i l'àrbitre ha xiulat un penal que ha estat anotat pel mateix Coke. Dos minuts després, la UE Figueres s'ha quedat amb un home menys per expulsió de Moñino per una entrada sobre Uri. Semblava que les coses es posaven de cara pels santcugatencs, quan en el minut 82 de nou la UE Figueres ha fet un bon contratac i Jairo ha fet pujar l'1 a 2 definitiu al marcador. Així doncs, derrota dels santcugatencs en el primer partit de lliga i Coke que anota el primer gol del Junior a la Primera Catalana.

L'entrenador del Junior, Francesc Puig, destaca la qualitat del rival.

Francesc Puig

Mirant els jugadors dels dos equips ells són superiors, però tal com ha anat el partit l'empat tampoc hagués estat estrany.

El proper partit dels santcugatencs serà al camp del Mollet.