El Junior suma el primer punt a Primera Catalana


  • Comparteix:

Solivellas ha marcat el gol de l'empat del Junior

Solivellas ha marcat el gol de l'empat del Junior

El Junior empata (1-1) al camp del Mollet sumant el primer punt a Primera Catalana. L'equip local s'ha avançat durant el primer temps, però a l'inici de la segona part Carlos Solivellas ha empatat el matx.

Els blau-i-negres han sortit ordenats i amb la defensa avançada provocant els fores de joc de la davantera rival. En una jugada dubtosa, l'àrbitre no ha xiulat fora de joc i ha arribat el primer gol del Mollet. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. A l'inici del segon temps, els locals s'han quedat amb un home menys per l'expulsió d'un defensor del Mollet. En el llançament de la falta Carlos Solivellas ha empatat el matx. El Junior ha disposat d'oportunitats per endur-se els tres punts. Un possible penal no xiulat a favor dels santcugatencs ha propiciat l'expulsió del tècnic del Junior, Francesc Puig. Puig valora el punt sumat.

Francesc Puig

Poder empatar al camp del Mollet és important per agafar confiança.



El Junior rep l'Avià el proper dissabte que a la primera jornada va guanyar el Premià i és un dels equips amb el pressupost més alt de la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.