El SantCu perd el primer partit de la temporada contra la Múnia


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport perd (0-1) davant la Múnia i deixa escapar els tres primers punts de la ZEM Jaume Tubau. Els de José Luis Duque no han sabut materialitzar les ocasions i han pagat cara la falta de punteria. Un solitari gol d'Óscar ha servit els del Penedès per endur-se la victòria.

Partit fosc a la ZEM Jaume Tubau sense cap dominador clar en els primers 45 minuts. El SantCu atacava, però el gol ha arribat pel costat visitant que s'ha avançat amb un golàs d'Óscar a les acaballes de la primera part.

A la represa, l'entrenador vermell-i-negre ha volgut donar un aire nou en l'atac santcugatenc introduint tres canvis respecte l'onze inicial. Quan quedaven 20 minuts de partit, els del Penedès han començat a recular i el Sant Cugat Esport ha iniciat un atac constant sobre la porteria d'Abel. L'entrenador del SantCu, José Luis Duque, no estava satisfet amb el joc del seu equip.

José Luís Duque

Crec que si ens haguéssim quedat a casa hauríem estat millor.



El Sant Cugat Esport jugarà el tercer partit de la temporada al camp del Cubelles.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.