La pèrdua de patrocini obliga l'Olímpyc a retallar algunes de les seves activitats


  • Comparteix:

L'Olímpyc ha de reajustar els pressupostos

L'Olímpyc ha de reajustar els pressupostos

L'Olímpyc Floresta es veu obligat a retallar algunes de les seves activitats per la pèrdua del patrocinador principal, Citelum. La davallada econòmica afectarà el dia a dia del club a nivell de serveis mèdics, desplaçaments i també a la presentació dels equips. Malgrat això, l'entitat florestana assegura que té cobertes les despeses fins a final de temporada.

L'Olímpyc s'ha quedat sense els principals suports econòmics amb els quals comptava. El patrocinador principal, Citelum, i dues empreses constructores que col·laboraven amb el club ja no poden mantenir el contracte amb els florestants. De fet, una part del pressupost que l'Olímpyc encara havia de cobrar de l'any passat tampoc no arribarà, raó per la qual l'entitat dirigida per Àngel Ruiz haurà de canviar certs aspectes. Les més destacades afecten el servei mèdic i el desplaçament, ja que el club no podrà comptar amb autocars pels desplaçaments llargs. El president de l'Olímpyc, Àngel Ruiz, ha afirmat que s'estan cercant altres opcions, però que el moment econòmic ho fa tot molt difícil.

Àngel Ruiz

És una època molt difícil, tenim contactes però a tota reunió surt la paraula crisi i s'acaba la reunió.





A més, el club no celebrarà una presentació tan lluïda com la de l'any passat, sinó que es limitarà a mostrar tots els conjunts davant l'afició. Malgrat tot, Ruiz ha assegurat que el club té les despeses de tota la temporada cobertes fins a final de temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.