Al Junior li toca sumar de tres en tres


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior visita el Montcada aquest diumenge al migdia en partit corresponent a la sisena jornada de Primera Catalana. Els santcugatencs necessiten el triomf per sortir de la zona baixa de la taula davant un rival que no ha puntuat com a local.

Als blau-i-negres se'ls va escapar el primer triomf de la temporada la setmana passada en l'últim segon de partit contra el Cerdanyola. Han sumat dos punts de 15 possibles i, si volen evitar les urgències, han d'aconseguir el tres punts. El rival sembla, a priori, assequible perquè ha perdut els dos partits que ha jugat a la Ferreria Nou i ha encaixat 8 gols.

De fet, si el Junior és capaç de guanyar el Montcada el superaria a la taula classificatòria i pujaria la moral de cara als pròxim enfrontaments. L'absència de Blasco en defensa i la falta de gol de l'equip, són les principals adversitats a superar per al tècnic Francesc Puig. El matx es disputa diumenge a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.