Només l'Hospitalet guanya dels equips amb representació santcugatenca a Segona B i Tercera


  • Comparteix:

L'Hospitalet de Vinyals segueix intractable

L'Hospitalet de Vinyals segueix intractable

Balanç negatiu dels equips amb representació santcugatenca a la Segona Divisió B i Tercera. L'únic triomf l'ha aconseguit el mirasolenc Jordi Vinyals amb l'Hospitalet. El Rubí de Toni Rodríguez empata i el Leganés, el Lleida Esportiu i el Masnou perden els seus respectius partits.

Al grup 3 de la Segona Divisió B, l'Hospitalet de Jordi Vinyals continua amb la bona ratxa de resultats després de vèncer (3- 2) Sant Andreu. En el mateix grup, el Lleida Esportiu amb Jaume Sobregrau de titular ha perdut (1-0) al camp de l'Olimpic de Xàtiva i segueix a la meitat de la classificació. El Leganés de David López perd (1-0) a Tenerife i està en posicions de descens del grup 1. Gabri, amb l'Eibar, ha empatat (1-1) al camp del Segoviana.

Al grup 5 de la Tercera Divisió, el Rubí de Toni Rodriguez empata (1-1) al camp del Cornellà i es manté a mitja taula mentre que el Masnou és avantpenúltim després de perdre a casa amb el Prat (0-1).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.