El SantCu derrota el Can Vidalet i aconsegueix el segon triomf consecutiu a casa


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport derrota (3-1) el Can Vidalet i remunta posicions a la classificació a l'espera del partit contra el líder, el Moja, la setmana que ve. Un gol d'Egaña i dos de Djailson han servit als de José Luis Duque per adjudicar-se la segona victòria consecutiva a la ZEM Jaume Tubau.

Una segona part antològica del Sant Cugat Esport ha donat els tres punts als vermell-i-negres. El Santcu ha sortit al camp amb molta valentía a buscar tres punt importantíssims contra el Can Vidalet, tercer classificat de la categoria. Un mal refús del porter visitant ha deixat en safata el primer gol santcugatenc a Egaña. El migcentre vermell-i-negre només ha hagut d'empènyer la pilota per fer l'u a zero.

Deu minuts més tard, en el minut 30, els del Baix Llobregat han empatat per mitjà de Dani, el jugador més insistent dels visistants. El gol no ha fet baixar els braços al Santcu que ha sortit del vestidor desacomplexat i ha dominat al Can Vidalet en totes les línies. Djailson materialitzava amb una jugada de contraatac i a falta d'un quart d'hora feia el gol de la sentència amb un bon xut. El davanter vermell-i-negre hauria pogut fer el seu tercer gol però el porter visitant ha aturat dues ocasions davant de porteria. El tècnic del Santcu, José Luís Duque, valora el joc de l'equip.

José Luís Duque

En la segona part, hem estat més encertats, els hem apretat més a dalt i ens hem vist més dominadors que ells.


El Sant Cugat Esport és vuitè a la classificació del grup 3 de la Segona Catalana i se situa a 5 punts del Moja, que és el líder de la Lliga. Precisament, el Moja és el rival del Santcu en la jornada que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.