El Junior diu adéu al MIC amb una gran actuació

Imatge d'arxiu / Font: Junior

Gran actuació dels conjunts infantil A i aleví A del Junior en el torneig Mediterranean International Cup (MIC) que han arribat a setzens i vuitens de final respectivament. L'aleví s'acomiada de la competició després de perdre (4-2) contra el Vila-real en un partit molt igualat. De la seva banda, l'infantil perd (3-0) davant l'Utrecht holandès en un matx, que tot i el resultat els blau-i-negres han donat la cara.

Els dos equips del Junior que han participat al MIC han aconseguit passar la fase de grups d'una de les millors competicions de futbol base. Pel que fa l'infantil va passar ronda després de guanyar l'Elite i empatar en el darrer partit contra el Banyoles. En els setzens de final, però, el santcugatencs s'han trobat amb un dels equips potents del torneig, l'Utrecht holandès. Un partit en què els blau-i-negres han plantat cara disposant de diverses ocasions de gol. Els holandesos, però, més efectius de cara a porteria, han aconseguit marcar gràcies al seu joc de contraatac.

Tot i això, el tècnic de l'infantil del Junior, Javi Martínez, es mostra satisfet amb la feina dels seus jugadors en un torneig com el MIC.

Javi Martínez

Molt orgullós perquè hem competit contra equips de nivell internacional. A nivell de comportament i competició, un excel·lent. Molt content pel grup i l'equip.

De la seva banda, el conjunt aleví ha dit adéu a la competició després de perdre als vuitens de final contra el Vila-real en un partit que fins al minut 40 els santcugatencs empatàven a dos. En els minuts finals la qualitat dels de Castelló s'ha imposat amb dos gols més. Tot i això, gran actuació dels homes de José Luis García, que han posat contra les cordes un conjunt que venia de guanyar els seus tres partits amb golejades.