El SantCu femení es retroba amb la victòria davant el Premià

El Sant Cugat Esport femení venç (2-0) el Premià a la desena jornada de Preferent. Les vermell-i-negres s'han avançat a les acaballes del primer temps amb un gol de Mayo i han sentenciat al quart d'hora de la segona meitat amb el gol de Laura.

El SantCu femení ha començat el partit adormit i el Premià ho ha aprofitat per tenir les primeres oportunitats, però sense encert. Als 15 minuts, han arribat les primeres aproximacions de les vermell-i-negres. El tècnic local, Tono Cadevall, ha fet un doble canvi al minut 28 i cinc minuts més tard, Mayo ha marcat el primer gol en superar la portera rival. A la represa, el primer avís l'ha donat el SantCu amb un xut llunyà i als 15 minuts, Laura ha sentenciat en un mà a mà. Amb el segon gol, el Premià ha abaixat els braços i les vermell-i-negres han tingut oportunitats per marcar més gols.

El tècnic del SantCu, Tono Cadevall, es mostra disconforme amb el joc del seu equip tot i el triomf.