Josep Maria Félez (PBSC): 'Estar a la junta de Penyes Barcelonistes del Vallès millora la relació amb el Barça'


  • Comparteix:

La Penya Blaugrana té una bona posició des de l'Associació de Penyes del Vallès

La Penya Blaugrana té una bona posició des de l'Associació de Penyes del Vallès

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat (PBSC), Josep Maria Félez, que forma part de la junta de l'Associació de Penyes Barcelonistes del Vallès, creu que el fet d'estar dins d'aquesta directiva fa que la relació amb el Futbol Club Barcelona millori. Félez, que actualment ocupa el càrrec de vocal, ja va ser vicepresident de l'Associació durant quatre anys.

Agrupar les Penyes del Vallès, programar els aniversaris de les penyes perquè no coincideixin entre elles, organitzar les reunions bimensuals i la festa de cloenda de les penyes del Vallès són algunes de les tasques que té el president de la PBSC, Josep Maria Félez, com a vocal de l'Associació de Penyes Barcelonistes del Vallès. A més, la directiva es troba actualment en negociacions amb el Futbol Club Barcelona perquè els penyistes tinguin un 20 % de descompte en material esportiu del Barça en botigues oficials.

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, creu que el fet d'estar dins de la directiva beneficia a l'entitat santcugatenca.

Josep Maria Félez

Sempre et miren amb altres ulls per ser de la junta, tot i que la Penya és molt respectada. Sempre se surt beneficiat.



Aquesta és la segona vegada que Félez forma part de l'Associació de Penyes Barcelonistes del Vallès. L'anterior cop ho va fer durant quatre anys com a vicepresident.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.