L'Eibar de Gabri és l'únic equip amb representació santcugatenca que guanya a Segona B


  • Comparteix:

Jordi Vinyals

Jordi Vinyals

L'Eibar de Gabri guanya (1-0) a casa davant l'Osasuna B en el grup 2 de la Segona B. Al grup 1, el Leganés de David López empata (1-1) al camp del Celta B, el mateix resultat que ha tret el Lleida de Jaume Sobregrau amb el Sant Andreu en el Grup 3. L'única derrota ha estat la de l'Hospitalet dirigit per Jordi Vinyals (1-0) al camp de l'Ontinyent.

Una victòria, dos empats i una derrota és el balanç dels equips amb representació santcugatenca en els diferents grups de la Segona Divisió B. El que ha tret millor rendiment de la jornada ha estat l'Eibar de Gabri. Amb el triomf (1-0) davant l'Osasuna B és tercer en el grup 2 i segueix en les posicions d'ascens a Segona Divisió. Els dos empats han estat el del Leganés de David López i el del Lleida de Jaume Sobregrau. López i el seu equip han empatat al camp del Celta B, un rival directe per la permanència que permet a l'equip madrileny mantenir-se fora les posicions de descens. L'altre empat ha estat el del Lleida de Jaume Sobregrau. Els lleidatans han igualat (1-1) amb el Sant Andreu i es mantenen a mitja taula. La nota negativa ha estat protagonitzada per l'Hospitalet dirigit per Jordi Vinyals al perdre (1-0) al camp de l'Ontinyent. Amb aquest resultat, els de Vinyals perden una posició i són tercers.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.