El Junior somia amb la permanència a Primera Catalana per al 2012


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El 2011 s'ha convertit pel Junior en un any històric pel què han aconseguit, un ascens a Primera Catalana. L'equip ha assolit aquesta fita històrica després de quedar campió de Primera Territorial i aprofitar la reforma de la federació catalana per pujar dues categories.

Un primer tram d'any molt valorat per l'equip i també pel tècnic Francesc Puig en la seva primera temporada a l'entitat. Després de l'ascens tocava descansar i planificar la nova temporada a Primera Catalana en un grup molt fort amb històrics com el Palamós, Figueres, Vilassar de Mar entre d'altres. La plantilla no patia gaire canvis amb alguna baixa com la del capità Diego. L'equip ha pagat molt car la seva poca efectivitat de cara a portería i les baixes de jugadors clau en atac per lesió com Pol Barceló, Coque o Torrentbó.
El Junior ha tancat l'any com a cuer del grup amb 11 punts però amb l'esperança que la permanència està a quatre punts. Els santcugatencs esperen que el 2012 acabi el mes de juny amb la permanència de l'equip.

Reportatge Junior

Escolta el reportatge.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.