Els errors defensius condemnen el Sant Cugat Esport femení


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport femení cau contra l'Igualada (6-2) a la 15a jornada de Preferent. Les santcugatenques han aguantat els primers minuts però dos errors defensius de les vermell-i-negres en el primer temps han condicionat el resultat posant el partit molt coll amunt pel Sant Cugat Esport.

Mal partit de les noies de Tono Cadevall que han sortit golejades de la seva visita a Igualada. El primer temps ha finalitzat amb un 3 a 0 per l'Igualada que ha tret profit de dos errors consecutius de les santcugatenques per encarrilar el partit. En el segon temps, Lorena ha escurçat diferències per les vermell-i-negres, però de nou l'Igualada ha fet dos gols contra els que no ha pogut fer res l'equip santcugatenc que ha retallat distàncies mitjançant Marta Sagol, abans que l'Igualada tanqués el marcador amb el sisè gol.

L'entrenador del Sant Cugat Esport, Tono Cadevall, creu que el seu equip ha entrat en una mala dinàmica i espera superar-la en els propers partits.

Tono Cadevall

Ha estat un mica desastre i no hem tingut el dia. A veure si acabem aviat amb aquesta situació.





La següent jornada les santcugatenques tornen a jugar com a visitants i ho faran al camp del Parroquial. En el matx contra l'Igualada, la santcugatenca Lali s'ha retirat lesionada amb molèsties al genoll.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.