Toni Rodríguez dóna els tres punts al Rubí


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Toni Rodríguez

Imatge d'arxiu de Toni Rodríguez

El santcugatenc Toni Rodríguez aconsegueix els dos gols del Rubí en la victòria sobre l'Europa (2-1) en partit corresponent a la jornada 21 de Tercera Divisió. En el mateix grup, el Masnou de Txema Buenache empata (0-0) contra la Pobla Mafumet. A Segona B, en el grup 1 l'Eibar de Gabri empata (1-1) davant el Real Unión i en el grup 2, el Leganés de David López guanya (2-0) el Marino de Luanco. Al grup 3 el Lleida Esportiu de Jaume Sobregrau supera per la mínima el València Mestalla (1-0) i l'Hospitalet de Jordi Vinyals perd (0-1) contra el Badalona.

Toni Rodríguez ha estat el gran protagonista de la jornada aconseguint un doblet i donant els tres punts al seu equip, el Rubí, que se situa nové amb 28 punts. El Masnou de Txema Buenache continua cuer amb 16 punts després de l'empat sense gols a casa contra la Pobla de Mafumet.

A Segona B, el Leganés de David López es manté fora de la zona de descens en el grup 1 després de la victòria sobre el Marino de Luanco i es queda amb 23 punts en 14a posició. L'Eibar de Gabri empata (1-1) a casa contra el Real Unión de Irún i es manté en llocs de play off d'ascens en el grup 2. En el grup 3, el Lleida Esportiu de Sobregrau guanya (1-0) el València Mestalla i es queda a la mitja taula amb 29 punts mentre que l'Hospitalet entrenat per Jordi Vinyals perd (0-1) contra un rival directe per l'ascens, el Badalona, tot i que es manté en llocs de play off.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.