El Junior tanca la primera volta cuer després de la derrota a Peralada

El Junior perd (3-1) al camp del Peralada en la 17a i última jornada de la primera volta del grup 1 de Primera Catalana. El conjunt santcugatenc ha donat moltes facilitats a l'equip local i ha marxat al descans amb un 2 a 0. La reacció blau-i-negra de la segona part ha estat insuficient per igualar el partit.

El Junior i el Peralada arribaven al partit tots dos a la part baixa de la taula. Els locals però, han imposat el seu joc en el primer temps i amb dos gols han arribat al descans amb un marcador còmode. Amb el partit coll amunt, el Junior ha canviat la dinàmica i ha buscat escurçar distàncies. Una jugada entre Manolo i Coke culminada pel primer ha posat emoció en el marcador. Els blau-i-negres han seguit buscant la porteria rival per empatar el partit, però el Peralada a cinc minuts del final ha signat la sentència amb el tercer. En els últims instants Víctor Roman i Oriol han estat expulsats provocant que l'equip tingui encara més baixes per la propera jornada.

El tècnic del Junior, Francesc Puig, lamenta la derrota.

Francesc Puig

La derrota és important, ens estem quedant despenjats. El Peralada ha estat superior a l'inici.

La setmana vinent el Junior torna a visitar l'Alt Empordà, aquest cop ho farà al camp del Figueres.