El Junior perd per la mínima a Avià

El Junior cau (1-0) al camp de l'Avià a la 20a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs han acusat la falta d'encert en atac i han vist com els del Bages han anotat l'únic gol del matx a les acaballes. Amb aquesta derrota es queden cuers amb 14 punts i sumen la cinquena derrota consecutiva.

El Junior ha tornat a perdre un partit en els darrers minuts, fet que li ha passat en diverses ocasions aquesta temporada. El primer temps ha finalitzat amb empat sense gols, tot i les ocasions per tots dos equips. En el segon temps el partit ha seguit amb la mateixa dinàmica i ha estat l'Avià el que ha fet l'únic gol en el minut 78, tirant per terra les esperances dels santcugatencs de sumar almenys un punt. Amb aquesta derrota els blau-i-negres encadenen cinc derrotes seguides.

L'entrenador del Junior, Francesc Puig, creu que la situació és molt complicada, però està satisfet de l'actitud dels seus jugadors.

Francesc Puig

Tot i ser últims l'equip no para de lluitar i ho intenta sempre. Estic content del partit que hem fet.

La següent setmana s'atura la competició i d'aquí a dues el Junior rep el San Lorenzo.