El Sant Cugat Esport femení suma la sisena derrota consecutiva


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport femení perd (4-1) al camp del Santpedor a la 18a jornada de Preferent. Aquesta és la sisena derrota consecutiva de les vermell-i-negres, que es queden a mitja taula després de caure en un matx en què han dominat, però no han estat encertades de cara a porteria.

El matx ha començat amb un gol del Santpedor en el primer minut aprofitant un rebot. Tot i el gol en contra, les santcugatenques s'han fet amb el control del joc però sense disposar de gaires ocasions per marcar. Per contra, el Santpedor ha aprofitat les poques oportunitats que han tingut i ha fet el segon abans d'arribar al descans. En el minut 35 la santcugatenca Maria ha estat expulsada per doble amonestació.

En el segon temps, el guió ha estat similar amb el control del joc santcugatenc, però sense gaires ocasions en atac. Fruit de la insistència, les vermell-i-negres han retallat distàncies amb un gol de penal. Però lluny d'arribar el gol de l'empat, el Santpedor n'ha anotat dos més en el temps afegit. Al final derrota (4-1) i les santcugatenques que sumen sis derrotes consecutives.

L'entrenador vermell-i-negre, Tono Cadevall, comenta el fet que el seu equip domini el joc però no generi situacions de perill.

Tono Cadevall

Portem diversos partits que controlem el joc, però les errades i de vegades la mala sort ens perjudica, sobretot en atac.




La següent setmana hi ha descans federatiu i d'aquí a dues reben el Sant Quirze de Besora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.