El SantCu guanya el Cubelles i allarga la seva hegemonia al grup 3 de Segona Catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport derrota el Cubelles (3-1) i allarga el seu lideratge al grup 3 de Segona Catalana. Dos gols de Djailson i un d'Egaña han donat la victòria als vermell-i-negres.

El SantCu torna a guanyar a la ZEM Jaume Tubau i ja són 15 jornades sense perdre punts com a locals. Als vermell-i-negres els hi ha valgut una bona primera part marcada per l'encert de cara a porteria de Djailson i s'han emportat tres punts molt importants de cara a la lluita per l'ascens de categoria. El davanter centre santcugatenc feia l'1-0 amb un xut sense angle i Egaña posava les coses molt de cara per als vermell-i-negres amb una rematada de cap que significava el 2-0. Djailson feia el tercer gol abans del descans després d'una excel·lent centrada de Rius.

En la segona part, els locals han baixat el ritme i el Cubelles ha pogut fer el definitiu 3-1. Un xut des de fora de l'àrea dels visitants hauria pogut significar el 3-2 quan faltaven 15 minuts pel final del partit, però Jota ha estat molt encertat amb una bona aturada. El tècnic del Sant Cugat Esport, José Luís Duque, explica com ha vist el partit.


José Luís Duque

L'equip ha estat globalment molt bé tant a nivell ofensiu com defensiu i seguim sumant de tres en tres que era l'important.




Aquesta victòria deixa el SantCu líder amb 2 punts més que l'Horta, però els barcelonins tenen un partit pendent contra el Juventud 25 de Septiembre. Els vermell-i-negres buscaran mantenir el bon nivell de joc d'aquí a 15 dies contra l'Unificación Bellvitge, un dels pocs equips que han pogut treure punts del Municipal Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.