Una victòria en sis partits és el pobre balanç dels santcugatencs a Segona B i Tercera


  • Comparteix:

Toni Rodríguez, l'únic triomfador del cap de setmana

Toni Rodríguez, l'únic triomfador del cap de setmana

El Rubí de Toni Rodríguez guanya (0-2) l'Olot i és l'únic equip amb representació santcugatenca que suma els tres punts mentre que l'Eibar de Gabri en suma un en empatar (2-2) al camp del Lemona. El Leganés de David López, l'Hospitalet de Jordi Vinyals, el Lleida de Sobregrau i el Masnou de Chema Buenache perden els seus respectius partits.

En el grup 1, el Leganés perd (4-2) en el camp de l'Sporting de Gijón B i és quinzè, en el segon grup, l'Eibar de Gabri és manté en les posicions de play off d'ascens en empatar (2-2) al camp del Lemona. En el grup tres dues derrotes, la de l'Hospitalet de Jordi Vinyals en el camp del Dènia (1-0) i és tercer i el Lleida Esportiu de Jaume Sobregrau perd (2-1) i trenca una ratxa de més de dos mesos sense perdre.

En el grup 5 de Tercera Divisió ha arribat l'únic triomf. El Rubí de Toni Rodríguez guanya l'Olot (0-2) i és vuitè. Menys sort ha tingut el Masnou de Chema Buenache que ha perdut (4-3) a Vilafranca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.