El Sant Cugat femení paga car les errades davant el Riudeperes

Imatge d'arxiu

El conjunt femení del Sant Cugat Esport perd contra el Riudeperes (0-2) en la 22a jornada de la Preferent. En un partit incòmode, les vermell-i-negres han encaixat els dos gols en dues errades. En el tram final han fallat un penal a favor que ha evitat la possible remuntada.

Derrota del SantCu femení contra un Riudeperes que ha sabut aprofitar les concessions santcugatenques. Poc abans del descans, les visitants han inaugurat el marcador i al quart d'hora de la segona han fet el segon. En un mal partit de les vermell-i-negres, han gaudit de la millor ocasió per retallar distàncies quan faltaven 10 minuts pel final, però no han aconseguit transformar el penal. El tècnic de l'equip, Tono Cadevall, analitza el partit.

Tono Cadevall

Ha sigut un partit dur i físic. No teníem el dia de combinar i elles han aprofitat les nostres errades.

La setmana vinent visiten el camp del Suburense, equip de la zona baixa de la taula.