La Penya Blaugrana homenatjarà els socis que portin més d'un quart de segle a l'entitat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Penya Blaugrana Sant Cugat lliurarà la insígnia de plata a aquells socis que portin més de 25 anys vinculats a l'entitat. L'acte se celebrarà el tercer diumenge d'abril a l'Aula Magna del Conservatori de música de la ciutat.

Per segona vegada a la seva història, la Penya Blaugrana retrà un homenatge als seus socis més fidels. Tots aquells que portin més de 25 anys vinculats a l'entitat rebran la insígnia de plata en una cerimònia prevista per al 15 d'abril a l'Aula Magna del Conservatori a les cinc de la tarda. Durant l'acte s'interpretaran diverses cançons de la mà del Quintet de Vent de l'OBC, format per músics que pertanyen a l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. El primer homenatge que va fer l'entitat va ser l'any 2005 i es van guardonar una cinquantena de socis, entre els quals l'actual president, Josep Maria Félez, que explica que el reconeixement pretén premiar la fidelitat.

Josep Maria Félez

Evidentment l'entrega de la insígnia és per la fidelitat d'una persona a una entitat o un club. 25 anys dedicats a aquesta entitat.






L'acte finalitzarà amb un brindis de cava entre tots els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.