Els santcugatencs de Segona B sumen tres empats i una victòria


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Gabri

Imatge d'arxiu de Gabri

El Lleida Esportiu del santcugatenc Jaume Sobregrau s'imposa (1-0) davant el Mallorca B a la 33a jornada del grup 3 de Segona B. Una victòria que apropa els lleidatans a la zona de play-off d'ascens i els situa a un sol punt de l'Hospitalet de Jordi Vinyals, que empata (1-1) al camp del València Mestalla. En el grup 1, el Leganès de David Lòpez continua en posicions de descens després de l'empat (1-1) contra el San Sebastian de los Reyes i en el grup 2, l'Eibar de Gabri és tercer, tot i l'empat (0-0) contra l'Amorebieta.

Bona jornada per al Lleida Esportiu de Jaume Sobregrau, que se situa a un sol punt del play-off d'ascens després de la victòria (1-0) davant el Mallorca B. Els lleidatans són setens, però ja miren de prop l'ascens. En el grup 3, l'Hospitalet de Jordi Vinyals es deixa dos punts en la seva cursa per l'ascens en la visita a un València Mestalla que lluita per la permanència. Els de Vinyals no poden passar de l'empat a un gol (1-1) i estan igualats a la classificació amb l'Olímpic, primer equip en play-off d'ascens, a 54 punts.

En el grup 2, l'Eibar de Gabri continua en posicions d'ascens, tot i l'empat (0-0) a casa contra un rival directe com és l'Amorebieta. I en grup 1, el Leganés es manté en llocs de descens en empatar (1-1) contra el San Sebastian de los Reyes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.