L'Atlètic Nouvallès, únic conjunt que obté la victòria a Quarta Catalana


  • Comparteix:

Imatge del partit entre el Nouvallès i Independiente

Imatge del partit entre el Nouvallès i Independiente

L'Atlètic Nouvallès és l'únic conjunt de Quarta Catalana que suma els tres punts després de guanyar (3-2) l'Independiente en la 26a jornada. En la mateixa categoria i el mateix grup, el 16, el Valldoreix B perd (0-2) amb el Krill Can Cervera. Al grup 15, la Penya Blaugrana Sant Cugat empata (2-2) amb l'Escuela de Futbol Base Ripollet en la 24a jornada de lliga. Al mateix grup el Valldoreix A perd (4-1) amb el Marina. El Mira-sol Baco no ha jugat, ja que l'Esdila s'ha retirat. A Tercera Catalana, al grup 9, el Junior empata (2-2) amb el Santa Eulalia Ronçana en la 28a jornada de lliga.

Continua la ratxa positiva del Nouvallés, al grup 16 de Quarta Catalana, que porta tres partits consecutius sumant els tres punts. L'última victòria davant Independiente per 3-2. Amb aquest triomf el 'Nouva' es col·loca en sisena posició amb 47 punts. En el mateix grup el Valldoreix B perd (0-2) a casa davant el Krill Can Cervera. Els valldoreixencs ocupen la 13a posició amb 22 punts. A la mateixa categoria, però al grup 15, la Penya Blaugrana Sant Cugat empata (2-2) amb l'Escuela de Futbol Base Ripollet. Tot i l'empat, els blaugranes continuen líders del grup amb 47 punts. Al mateix grup, el Valldoreix A és golejat (4-1) pel Marina i ocupa la 10a posició amb 14 punts. Qui no ha jugat ha estat el Mira-sol Baco, ja que l'Esdila s'ha retirat de la competició. Els mirasolencs són vuitens amb 22 punts.

A Tercera Catalana, al grup 9, el Junior empata (2-2) amb el Santa Eulalia i ocupa la 14a posició a la classificació amb 29 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.