El Sant Cugat Esport femení, a la Copa Catalunya


  • Comparteix:

Les santcugatenques lluitaran per ser campiones de Catalunya

Les santcugatenques lluitaran per ser campiones de Catalunya

El conjunt femení del Sant Cugat Esport competirà en el torneig català del KO, la Copa Catalunya femenina, que enfronta els millors equips del futbol femení català. Les santcugatenques començaran la seva participació l'últim diumenge de maig contra un conjunt que pot ser de Segona Divisió, de categoria Preferent, que és la del SantCu, o de Primera Catalana. Els conjunts de Primera Divisió estatal, com el Barça o l'Espanyol, competiran a partir de la ronda de quarts de final.

L'ascens de la temporada anterior proporciona al SantCu, més enllà de participar a la màxima categoria catalana, l'opció de competir a la Copa Catalunya d'enguany. El campionat, que celebra la seva 8a edició, enfrontarà en format d'eliminatòries els quatre equips catalans de Primera Divisió, que són el FC Barcelona, l'Espanyol, l'UD L'Estartit i CD Sant Gabriel; 9 de Segona Divisió; 15 de Preferent i sis de Primera Catalana. El Sant Cugat Esport coneixerà el seu rival el segon dilluns de maig, quan es dugui a terme el sorteig que enquadri els equips. En les tres primeres eliminatòries s'enfrontaran els 32 conjunts que no són de Primera Divisió, i només quatre arribaran a quarts de final, on ja lluitaran per un lloc a semifinals contra Barça, Espanyol, UB L'Estartit i CD Sant Gabriel. El tècnic del SantCu, Tono Cadevall, es mostra il·lusionat per aquest repte.

Tono Cadevall

Per nosaltres és una primera experiència, assolir-la i poder competir en aquesta competició és molt maco.



De les set edicions anteriors, les quatre primeres se les ha endut l'Espanyol i les tres últimes el FC Barcelona. El Sant Cugat Esport durà a terme, doncs, la primera participació a Copa Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.