Jordi Muñoz abandonarà el CF Ripollet quan acabi la temporada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El tècnic santcugatenc del CF Ripollet, Jordi Muñoz, decideix posar el punt final a la seva etapa al capdavant del conjunt vallesà després de quatre temporades i no renovarà el seu contracte. Muñoz es mostra satisfet de la feina feta i assegura que té ofertes d'altres equips de Primera Catalana.

L'entrenador santcugatenc va arribar al CF Ripollet fa quatre anys de la mà del president entrant, Francesc Inglada, que va dipositar tota la confiança en ell. Jordi Muñoz ha fet una gran tasca, fins a portar l'equip a l'actual Primera Catalana, després de proclamar-se campió del grup 1 de Preferent la temporada passada. Enguany, el Ripollet es troba en 12a posició amb 38 punts i afronta les últimes quatre jornades de lliga amb l'objectiu de certificar la permanència. El tècnic santcugatenc fa balanç de la seva etapa a l'entitat.


Jordi Muñoz

Han sigut quatre anys fantàstics per mi i crec que pel club també. Quatre anys en aquestes categories és molt difícil, per això estic content de la feina feta.



El president del conjunt vallesà, Francesc Inglada, ha exhaurit el seu mandat i ha decidit no tornar-se a presentar a les eleccions. L'únic candidat ha estat Ángel Hidalgo, que agafarà les regnes del club les pròximes sis temporades. Donat aquest fet i l'amistat que els uneix, Jordi Muñoz ha decidit acompanyar Francesc Inglada una vegada acabi la temporada i no renovar el seu contracte. Tot i això, el tècnic santcugatenc assegura que continuarà entrenant a Primera Catalana perquè té diverses ofertes sobre la taula.

Jordi Muñoz

Aquest any seguiré a la mateixa categoria perquè m'agrada.Tinc un parell d'ofertes i n'escolliré alguna.




Jordi Muñoz es podrà acomiadar de l'afició en l'últim partit a casa davant l'Avià, corresponent a la penúltima jornada del grup 1 de Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.