Tono Cadevall abandona la banqueta del primer equip del Sant Cugat Esport femení


  • Comparteix:

Tono Cadevall

Tono Cadevall

L'entrenador del conjunt femení del Sant Cugat Esport, Tono Cadevall, deixa la banqueta santcugatenca. Cadevall te la intenció de seguir coordinant el futbol base femení de l'entitat, però no es veu amb ànims de continuar una sisena temporada al capdavant del sènior femení vermell-i-negre.

Tono Cadevall no seurà a la banqueta del Sant Cugat Esport femení la temporada vinent. El tècnic vermell-i-negre, que ja s'havia plantejat deixar la banqueta santcugatenca la temporada passada, va accedir a seguir una temporada més després de l'ascens de categoria de l'equip, però ha considerat que el 30 de juny era el millor moment per deixar-ho. El conjunt vermell-i-negre va caure derrotat (3-0) al camp del Porqueres en els setzens de final de la Copa Catalunya, l'últim partit del tècnic. L'entrenador del SantCu, Tono Cadevall, explica els motius del seu adéu.

Tono Cadevall

Són molts anys junts i arriba un moment que elles em coneixen molt i jo les conec molt i crec que els hi anirà bé algú nou. Així podran avançar amb la seva evolució. El motiu és el desgast.


Tot i que el Sant Cugat Esport i Cadevall no han acabat de perfilar els detalls d'aquest adéu, la intenció de l'entrenador santcugatenc és seguir fent les funcions de coordinador del futbol femení de l'entitat. Cadevall assegura que ajudarà amb el que pugui a la figura del nou entrenador, un nom que encara es desconeix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.