La 7a edició del Memorial Jaume Tubau reuneix els millors equips benjamins i prebenjamins de Catalunya


  • Comparteix:

Fins a 41 equips vinguts d'arreu de Catalunya, en què destaquen entre d'altres el Futbol Club Barcelona, l'Espanyol, el Club de Futbol Damm, el Girona i Nàstic de Tarragona, han participat en la setena edició del Memorial Jaume Tubau. La competició, organitzada pel Sant Cugat Esport, ha comptat amb la presència de més de 500 futbolistes dividits en tres categories, patufet, prebenjamí i benjamí.

Des de primera hora del matí d'aquest diumenge el millors clubs de Catalunya han anat passant per la gespa de la ZEM Jaume Tubau en el que ha enguany ha estat la setena edició del Memorial Jaume Tubau. I és que al llarg de tot el dia, per les instal·lacions del SantCu, s'han pogut veure equips de la categoria del Futbol Club Barcelona, Espanyol, Club de Futbol Damm, Cornellà, Nàstic de Tarragona o Girona entre d'altres. En total 41 equips en una competició que després de 29 anys, set com a Memorial Jaume Tubau, ja està més que consolidada. L'organitzador del Memorial Jaume Tubau i vicepresident de l'àrea social del Sant Cugat Esport, Xavier Ros, es mostra satisfet amb el funcionament d'enguany.

Xavier Ros

Molt contents. Hi hagut una gran resposta. Han participat equips com Barça, Espanyol, Nàstic o Girona. Estem molt contents de fer-ho, sobretot per als nens.



Aquesta setena edició també ha comptat amb la presència de l'alcadessa, Mercè Conesa, que destaca la participació i la qualitat dels equips.

Mercè Conesa

Tenim més de 500 infants i els millors equips de Catalunya. Per nosaltres és un tancament molt bó. És una il·lusió per aquests nens.








El torneig ha reunit els millors equips catalans de futbol base amb un gran nivell de futbol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.