Duque (SCE): 'El Palamós i l'Horta, els rivals més durs'


  • Comparteix:

El SantCu, al grup 1 de Primera Catalana

El SantCu, al grup 1 de Primera Catalana

El Sant Cugat Esport jugarà la temporada que ve en el grup 1 de Primera Catalana. Per a l'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, Palamós, que aquest any s'ha quedat a les portes de l'ascens, i Horta, que disposa d'un gran poder adquisitiu, són els favorits per ocupar les primeres places. Pel que fa a la resta de rivals, en què destaquen Masnou, Granollers o Mollet entre d'altres, Duque preveu que seran equips difícils de batre però considera que té un equip suficientment competitiu per mantenir la categoria. A Segona Catalana, el Junior jugarà en el grup 3, i a Tercera Catalana, Junior B i Penya Blaugrana Sant Cugat ho faran en el grup 6.

Avià, Cerdanyola, Farners, Gramanet B, Granollers, Guíxols, Horta, La Jonquera, Lloret, Masnou, Mollet, Montcada, Palamós, Ripollet, Sant Cristobal, Sant Quirze i Vilassar de Dalt seran els 17 equips amb els quals el Sant Cugat Esport s'haurà d'enfrontar aquest any al grup 1 de Primera Catalana. D'entre aquests 17 equips hi ha sis conjunts, inclòs el SantCu, que han aconseguit l'ascens. La Jonquera, campió del grup 1 de Segona Catalana, Vilassar de Dalt, guanyador del grup 2, Horta, del grup 3, rival amb què els vermell-i-negres ja s'han enfrontat aquest any, Granollers, campió del grup 4, i Sant Quirze, que ha aconseguit l'ascens després de guanyar el Torredembarra en la promoció d'ascens. Pel que fa els equips descendits de Tercera Divisió, el SantCu només es trobarà amb el Masnou. Tot i això, el tècnic del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, creu que els equips que poden ser més forts són el Palamós i l'Horta.

José Luis Duque

Encara és aviat però per història Palamós, que li ha falta molt poc per pujar, i l'Horta que serà fort perquè té potencial econòmic. Granollers i Guíxols també poden estar.


Tot i això, Duque considera que la plantilla del Sant Cugat Esport té qualitat suficient per mantenir la categoria.

José Luis Duque

Aquest és l'objectiu. Confiem en aquest bloc i mantenir la categoria ha de ser el nostre repte. Anirem amb molta il·lusiól i treball per assegurar-la el més aviat possible.


Tot i que la federació catalana de futbol ha donat a conèixer els grups i els equips, encara no hi ha un calendari oficial de competició. De la seva banda, el Junior, que aquest any ha baixat a Segona Catalana, jugarà en el grup 3, grup que agrada a l'entrenador blau-i-negre, Francesc Puig, ja que és conegut per incloure molts dels rivals contra els quals el Junior va jugar l'any de l'ascens a Primera Catalana. Els blau-i-negres s'enfrontaran a el La Múnia, el Moja i el Cubelles entre d'altres. Pel que fa el segon equip del club jugarà en el grup 6 de Tercera Catalana, igual que la Penya Blaugrana Sant Cugat. Un grup fort per als dos conjunts santcugatencs en què l'objectiu és la permanència. Tot i això, el Junior B intentarà que la federació catalana de futbol els canviï al grup 9, on han competit aquesta temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.