La 29a Marató de la Floresta escalfa motors


  • Comparteix:

Cartell de la 29a Marató de futbol sala a la Floresta

Cartell de la 29a Marató de futbol sala a la Floresta

La 29a edició de la Marató de la Floresta de futbol sala comença a girar amb les primeres inscripcions al campionat. El club organitzador, l'Olímpyc Floresta, ha assegurat que els conjunts mítics d'aquesta competició com el 'Lastminute' o 'La Tasqueta' ja han garantit la seva participació. L'objectiu es marca amb els 12 equips, nombre al qual van arribar l'any passat, però no es descarta omplir el màxim de places, que són 16 conjunts. La marató es disputarà el 7 de juliol a les instal·lacions de Can Llobet.

Des del 10 de maig fins el 2 de juliol es troba obert el període d'inscripcions a la a la Marató de la Floresta de futbol sala, que enguany arriba a la seva 29a edició. Tal i com assegura el responsable de comunicació de l'Olímpyc Floresta, Pol Moragas, l'esdeveniment és un dels més tradicionals d'aquesta disciplina a la geografia catalana. Més enllà del nivell esportiu, la cohesió social i el lleure són els principis d'aquesta competició. Moragas també destaca el fet que el torneig mantingui el seu esperit inicial.

Pol Moragas

És un dels tornejos més antics i manté els esperits més tradicionals, bon nivell de futbol sala però que hi hagi bon ambient amb la màxima cohesió social possible.


Els partits estaran dirigits per col·legiats de la federació catalana de futbol. Les inscripcions es tancaran el 2 de juliol, cinc dies abans de la Marató, i per ser-hi cal enviar un mail a info@olimpycfloresta.net. El preu és de 140 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.