Fernando Maestro (Alcoià): 'Vull seguir jugant a futbol fins els 40 anys'


  • Comparteix:

Fernando Maestro en roda de premsa / Font: Pagina66.com

Fernando Maestro en roda de premsa / Font: Pagina66.com

El futbolista santcugatenc Fernando Maestro assegura a Cugat.cat que encara vol seguir jugant a futbol un parell d'anys més. El fins ara porter de l'Alcoià, que ha baixat a Segona Divisió B, ha vist com el club alacantí ha rescindit el seu contracte quan encara li restava un any més. És per això que, fins que no acabi de negociar les condicions de la seva rescissió, no es vol centrar en el futur.

Vuit temporades a l'Alcoià han fet que el porter santcugatenc Fernando Maestro tingui una gran estima pel conjunt alacantí, malgrat la seva sortida precipitada del club. Maestro, de 38 anys, ha estat el futbolista més veterà que aquest any ha jugat a Segona Divisió. Una categoria que ha perdut amb el seu equip després de finalitzar la temporada en penúltima posició amb 37 punts. La seva carrera esportiva arranca la temporada 1995-1996, en què Maestro va jugar amb la Unió Esportiva Sant Andreu. El següent any, Maestro va fitxar pel Nàstic de Tarragona, on només va estar una campanya. Els dos propers anys els va jugar a l'Ontinyent abans de competir amb l'Hospitalet. La temporada 2000-2001 va signar amb el Gandia, on només va estar un curs. Les següents quatre temporades Maestro va jugar al Terrassa, i des de llavors fins al dia d'avui ha defensat durant vuit temporades la samarreta de l'Alcoià. És per això que, el porter santcugatenc, Fernando Maestro, té una gran estima per aquest club tot i que destaca la injustícia que a vegades té el futbol.

Fernando Maestro

El futbol és així. Per a mi al futbol hi ha molta mentida però estic content perquè estic gaudint i he gaudit de l'Alcoià, d'on m'emporto bons records.


Tot i els seus 38 anys, Fernando Maestro considera que encara té corda per a estona. I és que encara és veu jugant, com a mínim, un parell d'anys més.

Fernando Maestro

Em retiraré quan jo vulgui i no quan ho vulgui la gent. Vull gaudir de dos anys més. L'objectiu és arribar als 40 anys jugant a fubol.


Tot i això, el santcugatenc és conscient que, després del descens amb l'Alcoià, continuar a la segona màxima categoria serà complicat, tot i que suposaria una gran alegria per a ell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.