L'Ajuntament premia l'ascens de categoria del SantCu amb una recepció al consistori


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha rebut aquest dilluns a la tarda la primera plantilla del Sant Cugat Esport que enguany ha aconseguit l'ascens a Primera Catalana. L'alcaldessa Mercè Conesa ha volgut reconèixer la bona feina dels jugadors i el cos tècnic i ha lliurat una bandera de la ciutat, animant els vermell-i-negres a seguir deixant el nom de Sant Cugat en el millor lloc possible també a la màxima categoria del futbol català. A l'acte també hi han assistit representants d'altres equips del club.

La Sala de Plens de l'Ajuntament ha estat testimoni aquest dilluns a la tarda de la recepció del govern local al Sant Cugat Esport. El regidor d'Esports Xavier Tizón ha dirigit l'acte i ha donat l'enhorabona a la primera plantilla per l'ascens i a tota l'entitat per la bona feina feta durant la temporada. L'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha aparegut més tard a l'acte per motius de trànsit, ha premiat la bona temporada dels vermell-i-negres amb una bandera de la ciutat i espera seguir tenint el SantCu com a model a seguir per a l'esport santcugatenc.

Mercè Conesa

El SantCu és l'equip del poble i per tant és un equip de referència. Té el reconeixement de l'Ajuntament.


L'expedició del Sant Cugat Esport no només ha comptat amb membres de la primera plantilla. Els més petits també han tigut el seu espai i les jugadores de la secció femenina també han tingut protagonisme. Joaquín Fontanella, membre d'un dels equips prebenjamins del SantCu, Alexandra Palencia, representant del futbol femení del club i el capità del primer equip, Joan Gómez, han explicat les seves impressions de la temporada. El president de l'entitat, Llorenç Santasusagna destaca la importància de la rebuda a l'Ajuntament.

Llorenç Santasusagna

És un orgull, un reconeixement a la trajectòria per tot un any. El fet que se'ns hagi rebut és un motiu de satisfacció.


President, tècnics i entrenadors esperen seguir brindant èxits a la ciutat en la temporada 2012/13 que comença el dia 9 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.