El porter Fernando Maestro fitxa pel CD Corralejo després de vuit anys a l'Alcoià


Temes relacionats

Fernando Maestro (Alcoià): 'Vull seguir jugant a futbol fins els 40 anys' (19/jun/12)


  • Comparteix:

El santcugatenc Fernando Maestro fitxa pel Corralejo canari / Font:Diarioinformacion.com

El santcugatenc Fernando Maestro fitxa pel Corralejo canari / Font:Diarioinformacion.com

El porter santcugatenc Fernando Maestro fitxa pel CD Corralejo canari de 3ª divisió. Maestro arriba lliure al club, després que l'Alcoià li hagi rescindit el contracte en finalitzar aquesta temporada. El veterà porter es mostra il·lusionat amb l'objectiu d'aconseguir l'ascens amb el Corralejo.

El santcugatenc no ha rebut bé la decisió de l'Alcoià de rescindir-li el contracte, quan encara li quedava un any més al club i després de vuit anys lligat a la institució alacantina. Maestro, però, pensa que això li ha anat bé per poder marxar a les Canàries, una opció que sempre li havia atret. Fernando Maestro explica que són decisions que en el món del futbol estan a l'ordre del dia.

Fernando Maestro

Mai reps bé que et facin fora, però són decisions que es troben a l'ordre del dia. Sabem que en qualsevol moment ens pot passar i ens ha tocat a nosaltres.


El porter assegura que ha rebut més ofertes 'interessants' durant aquest estiu, però la seva família i ell han acceptat viure l'experiència de marxar a les Illes Canàries. Fernando Maestro explica que encara té molta il·lusió per jugar al futbol i que l'objectiu és aconseguir l'ascens amb el CD Corralejo.

Fernando Maestro

L'objectiu més important és que amb 38 anys encara tinc molta il·lusió per jugar a futbol. A més, em marco l'objectiu de l'ascens. Jo no vinc al Corralejo a perdre el temps, l'objectiu és aconseguir l'ascens.


Maestro, de 38 anys, voldria finalitzar la seva carrera futbolística als 40 i creu que probablement penjarà el guants al club canari per centrar-se en la seva família.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.