Natalia Astrain exerceix com a nova entrenadora del SantCu femení


  • Comparteix:

Natalia Astrain/ Font: Europatv

Natalia Astrain/ Font: Europatv

El SantCu femení ha començat aquest dilluns els entrenaments amb Natalia Astrain com a nova entrenadora de l'equip que militarà per segon any a Preferent. Astrain, primera dona en obtenir el títol estatal, ha dirigit el Barça a Superlliga, l'Europa o el Sabadell a Nacional. El coordinador de la secció femenina del SantCu, Tono Cadevall, destaca que el club busca donar un salt qualitatiu amb l'arribada d'Astrain a la banqueta vermell-i-negra.

Després de cinc anys com a entrenador del primer equip femení del SantCu, Tono Cadevall ha tancat aquesta etapa i ell ha estat l'encarregat de fitxar el seu relleu, Natalia Astrain. Astrain és una entrenadora amb molta experiència en equips com el Barça, l'Europa o el Sabadell. El coordinador de la secció femenina del SantCu, Tono Cadevall, descriu el perfil de la nova tècnica del SantCu. L'equip ja ha començat aquest dilluns la pretemporada a les ordres d'Astrain.

Natalia Astrain

És un salt qualitatiu a nivell d'entrenaments i de competitivat. És el moment de fer el canvi.


Les santcugatenques mantenen el bloc de la temporada passada amb tres noves incorporacions. Patrícia Alcántara i Laura Astrig, del Gladiador, i que actuen al mig del camp, i Bea, del Júpiter, que juga de lateral. Cadevall ha afirmat que l'objectiu és millorar la vuitena plaça de la temporada passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.