Les nombroses lesions obliguen al SantCu a reforçar-se amb tres fitxatges


  • Comparteix:

Tudó, Raventós i Jonnhy en el dia del debut davant l'afició local

Tudó, Raventós i Jonnhy en el dia del debut davant l'afició local

Les lesions d'aquest inici de temporada han obligat al Sant Cugat Esport a reforçar l'equip. El conjunt de José Luis Duque té fins a sis baixes que afecten principalment la defensa. No obstant, els tres últims reforços, que diumenge debutaven davant l'afició vermell-i-negre, són un atacant, Jonnhy, un mitjapunta, Tudó i un central, Raventós. Tots tres van vestir la samarreta del SantCu, per primera vegada, a La Jonquera, al camp del líder.

Les lesions no han respectat gens el primer equip del Sant Cugat en aquest inici de lliga. L'equip de Duque acumula fins a sis lesionats, les dues últimes setmanes, que han deixat un equip minvat, només amb 15 jugadors, i la necessitat de reforçar-se. L'entrenador José Luis Duque justifica les noves incorporacions com una necessitat davant les moltes lesions.


José Luis Duque

Les lesions ens han obligat. Fa dues setmanes només podiem comptar amb 15 i no podiem deixar l'equip coix en segons quines posicions.



Joan Gómez continua sent baixa i encara té per un parell de setmanes més. Serrat i Burgos, també lesionats, no baixaran de les tres setmanes més de baixa i Pipa, que és qui s'endú la pitjor part, ha perdut pràcticament la temporada. Els qui podrien reincorporar-se aquest cap de setmana a l'equip són Abdul i Xavi Martín, que fa dues setmanes que no es vesteixen de curt. Ara com ara, són dubte i caldrà veure com evolucionen al llarg de la setmana.

Malgrat la línia més afectada és la defensa amb Joan Goméz, Serrat i Xavi Martín, el club només ha incorporat un central, Gerard Raventós, que diumenge a la ZEM Jaume Tubau va tenir una destacada actuació. Les altres cares noves són un davanter golejador com Jonnhy Sánchez i un mitjapunta, Tudó. Duque destaca de Raventós la 'maduresa defensiva', de Jonnhy la seva 'velocitat i el gol' i de Tudó la seva 'tècnica'.


José Luis Duque

Raventós ens donarà maduresa i contundència al darrere. Jonnhy és un davanter nat i Tudó pot actuar com a mitja punta.


Amb aquests tres reforços la plantilla del SantCu torna a tenir 21 jugadors com s'havia previst a principi de temporada. 21 més Pipa, que al novembre serà operat i es preveu que reaparegui cap el maig.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.