Jordi Pradell, Coke, marxa del Junior i no jugarà a cap club


  • Comparteix:

Coke (dreta) deixa el Junior FC / Foto: Jordi Pradell

Coke (dreta) deixa el Junior FC / Foto: Jordi Pradell

El jugador del Junior FC Jordi Pradell, 'Coke', deixa l'equip blau-i-negre després de sis jornades de competició al grup 3 de Segona Catalana. El davanter santcugatenc deixa el futbol i ha descartat jugar a cap altre club aquesta temporada. Coke marxa del Junior per falta de minuts de joc. El ja exjugador del Junior ha disputat 144 minuts amb una mitjana de 34 per partit i amb només una titularitat, a la primera jornada.

Un nou davanter ha aparegut al Junior i ho ha fet amb molta força. Abu Rafiu s'ha erigit com el líder de l'atac de l'equip blau-i-negre, i més enllà de bones notícies, això ha reduït els minuts i la incidència d'un jugador que ha decidit abandonar la disciplina del Junior. Coke Pradell, jugador important dins l'esquema de Francesc Puig en l'any de l'ascens a Primera Catalana, ha vist com la forta competència a la davantera ha minvat els seus minuts i la seva influència en el joc. Després de sis jornades, només en el primer matx, al camp de la Unificación Bellvitge, va ser titular i va disputar 68 minuts. Dels altres cinc partits del Junior FC fins ara, ha participat en tres i ho ha fet al tram final. 144 minuts, amb 34 de mitjana cada partit. El tècnic del Junior FC, Francesc Puig, destaca la forta competència que hi ha a la punta d'atac del seu equip.

Francesc Puig

Portàvem tres anys, és un jugador que a la seva posició vam fitxar al Rafiu, que està bé, així com algun altre noi del juvenil.


Coke passarà a jugar en lligues no federades. De la seva banda, el Junior FC disputarà el primer partit amb Coke com a exjugador al Municipal de Begues. A la jornada anterior, en la primera victòria de la temporada el Moja, Coke ja no va anar convocat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.