Claùdia Rio del FS Sant Cugat s'entrenarà amb el combinat català sub 17


  • Comparteix:

Clàudia Río, jugadora del FS Sant Cugat / Font:Cedida CR

Clàudia Río, jugadora del FS Sant Cugat / Font:Cedida CR

La jugadora del Futbol Sala Sant Cugat Clàudia Río ha estat convocada per participar aquest diumenge en un entrenament de la selecció catalana sub 17 femenina. Rio, que s'ha incorporat aquest temporada al club vermell-i-negre, té 15 anys i destaca pel seu físic i el seu xut. L'entrenament tindrà lloc diumenge al Pavelló Municipal El Castell d'Esparreguera.

En la seva primera temporada com a jugadora vermell-i-negre, Clàudia Rio, atreu l'atenció dels tècnics catalans. La convocatòria d'aquest diumenge a Esperreguera serveix per veure el seu joc, les seves característiques i potencial i així valorar si poden tornar a comptar amb ella. Tot i així, el president de l'entitat, Jordi Palau, se sent orgullós i afirma que això diu molt del Futbol Sala Sant Cugat.


Jordi Palau

És una jugadora que destaca pel seu físic i pel seu xut. Com a club estem molt contents. Això diu molt del FS Sant Cugat.


El segon grup d'aquesta convocatòria el formen 14 jugadores, Arenys de Munt, Sabadell Femení i Martorelles aporten dues cada club. Can Clos, CN Sabadell, Garcia FS, Jesús Maria, Les Corts, Masnou Interdinamic, Salou i FS Sant Cugat tenen una única representant. Un primer grup de 15 jugadores més s'hauran exercitat abans en el mateix escenari.

La selecció catalana sub 17 femenina es va proclamar el gener d'aquest any campiona d'Espanya del Campionat de Seleccions Territorials, després de vèncer el Múrcia a la final en la tanda de penals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.