El dia del soci, la novetat d'enguany per a la Penya Bilbo Ondokoak


  • Comparteix:

Imatge de la junta directiva durant l'assemblea general de socis

Imatge de la junta directiva durant l'assemblea general de socis

La Penya Bilbo Ondokoak tanca l'exercici 2011-2012 amb un superàvit de 1.900 euros. Tot i això, en l'assemblea general de socis, celebrada aquest dissabte, el president de l'entitat, Sergi Sánchez, ha lamentat la poca participació que enguany han tingut els socis. Per tal de potenciar aquest aspecte, la penya crearà per aquesta temporada el dia del soci.

La lectura i l'aprovació de l'acta anterior, l'estat de comptes i pressupost per al 2012-2013, la penya quinielística, les obres de la seu social i l'actualització de les quotes han estat els punts que s'han tractat en l'assemblea general de socis. Un any que, tot i la situació econòmica que viu el país, la Penya Bilbo Ondokoak tanca amb un superàvit de 1.900 euros. Tot i això, el president de l'entitat, Sergi Sánchez, es mostra satisfet amb aquesta dada, però lamenta la poca participació que enguany ha tingut el soci.

Sergi Sánchez

No tenim la resposta a nivell participatiu dels socis.


Pel que fa al pressupost per a l'exercici 2012-2013 és de 2.200 euros, igual que la temporada passada. Per tal de millorar l'aspecte participatiu dels socis, Sánchez ha explicat que aquesta temporada faran el dia del soci.

Sergi Sánchez

Hem arribat a viatjar 40 personees i ara només 10 ó 15. El dia del soci es tracta d'un dia d'activitats perquè el soci s'impliqui més.


Aquest novembre la Penya Bilbo Ondokoak farà obres a la seva seu social durant unes tres setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.