El Lloret és la quarta víctima d'un Futbol Sala Sant Cugat invicte


  • Comparteix:

Els santcugatencs han guanyat tots els partits

Els santcugatencs han guanyat tots els partits

El Futbol Sala Sant Cugat (FSSC) guanya (1-2) a la pista del Lloret a la quarta jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Una victòria per la mínima amb dos gols de Pau Savé que refermen el lideratge dels homes de Dani Mosteiro amb quatre triomfs.

Els santcugatencs s'han endut els tres punts d'una pista complicada com és la del Lloret. Un matx amb pocs gols en què han destacat les defenses per sobre dels atacs. Els locals s'han avançat en el marcador, però abans d'arribar al descans Pau Savé ha fet l'empat en un primer temps en què ha debutat el porter del B, Carlos León per absència de Carlos Suay.

En el segon temps, de nou Pau Savé ha anotat per al Futbol Sala Sant Cugat amb un gol que ha estat definitiu per al resultat final que ha caigut de banda santcugatenca. El matx no ha estat molt vistós en atac, principalment per la bona feina de les defenses segons explica el president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau.

Jordi Palau

Avui no hem estat tant encertats cara porteria, però en canvi en defensa hem estat molt millor.


Amb la victòria, els santcugatencs se situen líders i la següent jornada reben el Bonaire, equip de la part alta de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.