L'Olímpyc pateix la segona derrota consecutiva, primera a domicili


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc Floresta

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta encadena la segona derrota consecutiva després de perdre (4-3) a la pista del Sant Sadurní a la vuitena jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els florestans s'han avançat amb un 0 a 2 i un bon primer temps, però les expulsions d'Òscar, Fernando i Rubén han propiciat la remuntada dels de l'Anoia. Albert Cardona, Diego Neira i Fernando Echevarría han estat els autors dels gols florestans.

L'Olímpyc Floresta ha sortit a la pista del Sant Sadurní amb la intenció clara d'oblidar ràpidament la primera derrota de la temporada patida la setmana passada. Prova d'això ha estat el bon inici florestà i el 0 a 2 amb el que s'han avançat. Els locals però, han escurçat distàncies abans del descans provocant que el segon temps comencés amb un mínim avantatge. A la represa tot ha canviat radicalment, el Sant Sadurní ha fet dos gols i ha remuntat i tot i que l'Olímpyc ha tornat a empatar, els locals han marcat l'últim i decisiu gol. Si la setmana passada els florestans van rebre dues expulsions aquesta setmana han estat tres. Precisament el tècnic blanc-i-blau, Xaloc Rion, ha destacat les actuacions arbitrals i també que la dinàmica de joc de l'equip segueix sent bona.

Xaloc Rion

El nivell de joc segueix sent molt bo, però som poc incisius. Fins que l'estament arbitral no solucioni coses serà molt complicat per a nosaltres.


La setmana vinent l'Olímpyc rep el Salou, dissabte a les sis de la tarda al pavelló de Can Llobet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.