El SantCu aconsegueix sumar un punt després d'igualar dos gols en contra


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport empata (2-2) amb el Peralada en la 15a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs aconsegueixen sumar el cinquè empat consecutiu després d'anar perdent 0 a 2. Corbi i Abdul han estat els golejadors vermell-i-negres. Amb aquest punt el SantCu continua a la zona noble de la classificació i tanca l'any invicte com a local. Ara, la competició s'atura per vacances nadalenques fins el segon cap de setmana de gener, quan els de Duque visitaran el Montcada.

Punt important el que ha sumat el Sant Cugat Esport davant el Peralada. I és que els santcugatencs han fet una primera part desencertada que ha destacat per les poques ocasions de tots dos equips. Tot i això, al minut tres de partit el porter vermell-i-negre Jota ha pogut rebutjar una gran ocasió dels empordanencs. A la mitja hora de joc però, ha arribat el gol després d'una gran jugada d'Àlex Maristany. De la seva banda, la majoria d'ocasions del SantCu han arribat mitjançant pilota aturada. Abans dels descans, en temps afegit, els visitants han disposat d'una nova ocasió que afortunadament per als santcugatencs no ha acabat en gol.

A la represa però, els vermell-i-negres han sortit a la recerca de fer-se amb el control de la pilota. Tot i això, en un llançament de falta, Ferran Nierga ha aconseguit el segon per al Peralada després que la pilota toqués la tanca i agafés Jota a contrapeu. A partir d'aquí el SantCu ha estirat línies i ha buscat el gol que retallés diferències. Un gol que ha arribat al minut 60 gràcies a Corbi. A partir d'aquest moment s'han vist els millors minuts per al SantCu que ha disposat de diverses ocasions per fer l'empat. Un empat que ha arribat al minut 85 mitjançant Abdul. Els darrers minuts el Peralada, amb diversos contraatacs, ha tingut opcions d'endur-se la victòria. L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, valora el punt aconseguit i destaca el fet d'estar invictes com a locals.

José Luis Duque

La primera part no ha estat bona però amb el 0 a 2 hem reaccionat i tornem a sumar. Continuem invictes a casa.


Ara, la lliga s'atura per vacances nadalenques i tornarà el segon cap de setmana de gener quan el SantCu visitarà el Montcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.