Triomf del SantCu femení que surt del descens per primera vegada

Victòria important del Santcu femení per allunyarse del descens

Important victòria del SantCu femení (2-5) davant La Salle Premià en la 13a jornada de Preferent. Aquest contundent triomf serveix perquè les noies de Natàlia Astrain surtin de la zona de descens per primera vegada aquesta temporada.

Les santcugatenques han tingut un partit plàcid que en pocs minuts ja dominaven per tres gols. La segona part ha servit per augmentar la renda santcugatenca. L'àrbitre ha estat un dels protagonistes del matx expulsant a dues jugadores del conjunt del Maresme.
El coordinador de la secció femenina del Santcu, Tono Cadevall, assegura que ha estat un partit molt còmode per a les vermell-i-negres.

Tono Cadevall

És un partit que es pot complicar ja què és un camp molt petit, però ha estat bastant fàcil, hem jugat còmodament.

El SantCu després d'aquesta victòria se situa en la 11a posició i rep després de les festes de Nadal a l'Escola Esportiva Guineueta a la ZEM Jaume Tubau.